Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tältä näyttää Finlaysonin alueelle tuleva kokous- ja tapahtumakeskus – tulossa "kokemuksellisia showroomeja", esiintymislava ja ravintola-alue

Finlaysonin alueen Media 54 -rakennukseen avataan tulevana kesänä kokous- ja tapahtumakeskus. Tamperelainen kertoi kokouskeskuksen rakentamisesta viime kesänä.

Finlayson Meetings -nimen saanut keskus on Finlaysonin alueen omistavan työeläkeyhtiö Varman ja kokous- ja tapahtumakeskuksen operaattorina toimivan Innovation Homen yhteishanke.

– Uudella kokous- ja tapahtumakeskuksellamme haluamme vastata Finlaysonin alueen yrityksiltä tulleisiin toiveisiin ja tarpeisiin yrityksen omia toimistotiloja täydentävistä ja tukevista kokous- ja tapahtumatiloista oheispalveluineen, kertoo Varman asset manager Kai Niinimäki tiedotteessa.

Noin 600 neliömetrin kokoisessa keskuksessa on kymmenkunta erikokoista ja muuntojoustavaa tilaa, kokemuksellisia showroomeja, esiintymislava ja ravintola-alue.