Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Koronarajoitukset jatkuvat ennallaan Tampereella helmikuussa – osa kaupungin kuntosaleista auki, uimahallit suljettu, museot avoinna rajoitetulla asiakasmäärällä...

Koronarajoitukset jatkuvat ennallaan Tampereella. Kaupunki tiedottaa, että Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston torstaina asettama päätös kieltää edelleen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa, eikä rajoituksista voi vapautua koronapassilla. Ennen vuotta 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattu harrastustoiminta voi kuitenkin jatkua sisätiloissa ja osa kaupungin kuntosaleista on avoinna. Uimahallit ja saunat pysyvät suljettuina.

Aluehallintoviraston (Avi) päätöksen perusteella osa kaupungin kuntosaleista on auki, mutta uimahallit pysyvät suljettuina. Kirjastojen lainaustoiminta jatkuu aukiolojen mukaisesti soveltuvin osin. Myös museot ovat avoinna, mutta asiakasmäärää rajoitetaan ja yleisöopastukset perutaan. Koronapassi ei ole käytössä.

Rajoitukset eivät koske lakisääteisiä palveluita, varhaiskasvatusta ja perusopetusta, ammattiurheilemista eikä vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa. Rajoitukset eivät koske myöskään ulkona järjestettäviä tilaisuuksia tai yksityistilaisuuksia.

Frenckellissä sijaitsevan Tampereen kaupungin palvelupisteen asiakastiloissa jatkuu 25 henkilön asiakasrajoitus puolestaan helmikuun 20. päivään saakka.

Sisäliikuntatilat:

Sisäliikuntatiloissa sallitaan edelleen ammattiurheilu sekä vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta.

Kuntosalit:

Kuntosaleista avoinna ovat Hervannan vapaa-aikakeskus, Kaukajärven vapaa-aikakeskus ja Nääshallin sali. Pyynikin uimahallin sali (Nautilus Gym) on avoinna, muiden uimahallien kuntosalit ovat kiinni. Tesoman, Pyynikin ja Hervannan uimahallit pysyvät suljettuina. Ammattiurheilu sekä vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden harrastustoiminta keskitetään uinnin osalta Tampereen uintikeskukseen 4. helmikuuta saakka.

Tampereen kirjastot:

Kirjastot ovat auki normaalien aukiolojen mukaan, ja asiakkaiden turvallisen asioinnin takaamiseksi myös sekä kokoelmatilat että omatoimikirjastot ovat käytössä. Lehtien luku- ja asiakastietokoneiden käyttö välttämättömään asiointiin on mahdollista vain turvavälein.

Kirjastoautossa voi asioida kaksi asiakasta tai perhekunta kerrallaan.

Kulttuuritilojen (Laikku, Rulla, Galleria Muuntotila) asiakasmäärä rajoitetaan 10 henkilöön/tila.

Museot:

Näyttelytoiminta on auki normaalien aukiolojen mukaan. Asiakasmäärä rajoitetaan 10 henkilöön per näyttelytila Museoiden yleisötapahtumat, tilaisuudet ja opastukset perutaan.

Tampereen seudun työväenopisto:

Kevätlukukausi on alkanut etäopetuksena 17. tammikuuta. Kaikessa kaupungin toiminnassa noudatetaan viranomaisten terveysturvallisuusohjeita.