FC Lahti reagoi faniensa häiriökäytökseen Tampereella nopeasti – Lauantain kotiottelussa kannattajakatsomo kiinni

FC Lahden ja Ilveksen välinen ottelu Ratinassa sujui viime lauantaina hyvin. Ottelun jälkeiset tapahtumat ovat nousseet sittemmin otsikoihin, ja niiden kanssa pelaajilla ei ole mitään tekemistä. Annika Pitkänen/ESM:n arkisto
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kaupunkilehti Tamperelainen uutisoi maanantaina, että lauantaina pelatun Ilveksen ja FC Lahden välisen ottelun jälkimainingeissa sattui pahoinpitely, jossa Lahden fanien epäillään pahoinpidelleen satunnaisesti valikoitu Ilveksen kannattaja ottelun jälkeen.

Nyt FC Lahti on reagoinut tilanteeseen nopeasti. Lahden edellisessä kotiottelussa nähtiin järjestyshäiriöitä, ja Tampereella tapahtunut on ollut seuralle ilmeisesti viimeinen pisara.

Lahti vastaa asiaan sulkemalla kannattajakatsomonsa lauantain kotiottelusta. Toisin sanoen: faneilla ei ole otteluun mitään asiaa.

– FC Lahti haluaa, että kaikille ihmisille, riippumatta esimerkiksi etnisestä taustasta, ihonväristä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai uskonnosta, tarjotaan täsmälleen samanlaiset mahdollisuudet osallistua yhteiskunnan toimintaan ja muun muassa urheilutapahtumiin turvallisesti.

– Lauantaina 18.9. pelattavassa FC Lahti-AC Oulu -ottelussa muut katsomonosat ovat kannattajakatsomoa lukuun ottamatta normaalisti auki, seura kertoo tiedotteessaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut