FC Lahti reagoi faniensa häiriökäytökseen Tampereella nopeasti – Lauantain kotiottelussa kannattajakatsomo kiinni

Kaupunkilehti Tamperelainen uutisoi maanantaina, että lauantaina pelatun Ilveksen ja FC Lahden välisen ottelun jälkimainingeissa sattui pahoinpitely, jossa Lahden fanien epäillään pahoinpidelleen satunnaisesti valikoitu Ilveksen kannattaja ottelun jälkeen.

Nyt FC Lahti on reagoinut tilanteeseen nopeasti. Lahden edellisessä kotiottelussa nähtiin järjestyshäiriöitä, ja Tampereella tapahtunut on ollut seuralle ilmeisesti viimeinen pisara.

Lahti vastaa asiaan sulkemalla kannattajakatsomonsa lauantain kotiottelusta. Toisin sanoen: faneilla ei ole otteluun mitään asiaa.

– FC Lahti haluaa, että kaikille ihmisille, riippumatta esimerkiksi etnisestä taustasta, ihonväristä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai uskonnosta, tarjotaan täsmälleen samanlaiset mahdollisuudet osallistua yhteiskunnan toimintaan ja muun muassa urheilutapahtumiin turvallisesti.

– Lauantaina 18.9. pelattavassa FC Lahti-AC Oulu -ottelussa muut katsomonosat ovat kannattajakatsomoa lukuun ottamatta normaalisti auki, seura kertoo tiedotteessaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut