Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

ESS: Tamperelaismies pahoinpideltiin Tampereella Ilveksen ja FC Lahden matsin jälkeen – tekijä pakeni vierasjoukkueen fanibussiin

Nelikymppisen tamperelaismiehen epäillään joutuneen pahoinpidellyksi viime lauantaina Tampereella FC Lahden ja Ilveksen välisen ottelun jälkeen.

Asiasta kertoo Etelä-Suomen Sanomat verkkosivuillaan.

– Toinen etuhammas on poikki ja toisenkin kruunu on vaurioitunut, nimettömänä esiintyvä epäillyn pahoinpitelyn uhri kertoo Etelä-Suomen Sanomille puhelimitse.

Miehen mukaan pahoinpitely sai alkunsa, kun hän oli ollut ottamassa potkulautaa käyttöönsä ottelun päätyttyä. Ilves voitti ottelun 1-0. Ottelu pelattiin Ratinan stadionilla.

– Yhtäkkiä joku ohikulkija alkaa repiä Ilveksen huivia kaulasta. Reagoin että “Mitä vittua", ja revin huivia takaisin. Sen jälkeen alkaa todella nopeasti sadella iskuja useammastakin suunnasta. Mukana ollut kaverini onnistui ilmeisesti repimään jonkun pahoinpitelijöistä pois tilanteesta. Tämän jälkeen pahoinpitelijät pakenivat silminnäkijöiden mukaan FC Lahden kannattajabussiin, mies kertoo oman näkemyksensä tapahtumien kulusta ESS:lle sähköpostitse.

FC Lahti on pyytänyt kannattajia ilmoittamaan teon tehneet seuralle maanantain aikana.