Lautakunta päätti: Nokian uimahalli avataan vesiliikuntaan ensi tiistaina

Nokian uimahalli avaa ovensa kaikille ensi tiistaista alkaen. Riina Haapala
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Nokian uimahallin uinti- ja saunatilat voidaan avata yleisölle ensi viikon tiistaina. Kuntosali ja muut uimahallin liikuntatilat pysyvät yleisöltä suljettuna. Perusturvalautakunta päätti kokouksessaan lieventää muitakin koronarajoituksia alueellisen pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti.

Uimahalliin voidaan ottaa sisään puolet normaalista asiakasmäärästä. Lisäksi kävijöiden tulee huolehtia tarkasti turvallisuus- ja hygieniaohjeista.

Alle 20-vuotiaiden (vuonna 2002 ja myöhemmin syntyneet) lajinomainen harjoittelu ja kilpailutoiminta on nyt sallittua myös sisätiloissa. Yleisömäärissä on kuitenkin noudatettava AVIn kokoontumisrajoitusta, eivätkä vanhemmat tai saattajat saa kokoontua ryhmiin lasten harrastusten yhteydessä.

Perusturvalautakunta päätti myös sallia vertaistukiryhmien ja avoimen varhaiskasvatuksen toiminnan Nokialla, kunhan niissä huomioidaan AVIn määrittelemä 50 henkilön kokoontumisrajoitus.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut