Tampereelta aiemmin tuttu huippukokki palaa kahdeksi päiväksi tekemään pintxoja – "Ajat ovat haasteellisia..."

Ravintola Koski Pintxo jatkaa vierailevien keittiömestareiden sarjaa.

Aiemmin Tampereella muun muassa Tillikkaa ja Näsinlinnan von Nottbeckia vetänyt helsinkiläinen huippuravintoloitsija ja Suomen kokkimaajoukkuetta vuosia luotsannut Kristian Vuojärvi saapuu Koski Pintxoon mestaroimaan kahdeksi päiväksi maaliskuussa.

Tarjolla on torstaina 4. maaliskuuta kaksi kattausta, joiden pintxomenu sisältää 10 pintxoa. Tarjolla on aluksi 3 kasvispintxoa, sitten 3 kala- tai äyriäispinxtoa, 3 lihapintxoa ja yksi jälkiruokapintxo. Pakettiin kuuluu 4 lasia espanjalais- tai baskiviinejä.

Lisäksi keskiviikkona 3. maaliskuuta voi maistella Kristian Vuojärven signature pintxoa. Tammikuussa Koski Pintxossa vieraili baskilainen Juan Antonio Bilbao tekemässä signature pintxon ja keskiviikkona 25. helmikuuta tamperelainen huippukeittiömestari Anette Mellin loihtii oman signature pintxon.

– Ajat ovat haasteellisia, mutta tarkoitus on kerran kuussa saada vierailevia keittiömestareita toteuttamaan oman ideansa pintxosta, ravintoloitsija Mikko Reinikka kertoo.

Maaliskuun kahteen kattaukseen paikkamäärät ovat rajattuja. Ravintolaan voidaan täyttää vain 75 prosenttia paikoista.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut