Äänestä Pirkanmaan vuoden työnantaja 2018

Vuoden työnantaja -palkinnon tavoite on kannustaa työllistäjiä ja työllistämistä Pirkanmaan talousalueella, palkinto on jaettu jo vuodesta 1983.

Voittajan valinnassa huomioidaan muun muassa yrityksen tunnusluvut, henkilökunnan kehittäminen, yrityksen työnantajamielikuva sekä vaikutus alueen talouteen.

Kilpailun toteutuksesta vastaa vuosittain Tammerkosken Nuorkauppakamari.

Kilpailussa järjestetään myös yleisöäänestys ja yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Vuoden Työnantaja 2018 -palkintojenjakotilaisuudessa tiistaina 4. joulukuuta Tampere-talon ravintola Tuhdossa.

Valitse oma ehdokkaasi ja äänestä logojen ja esittelyjen alla olevalla lomakkeella!

Framery Oy

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä puhelinkoppeja ja työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia kymmenien maailman johtavien brändien toimistoissa, muun muassa Microsoftilla, SAPilla, Deloittella ja PWC:llä.

Homeros Oy

Homeros on jatkuvaan kasvuun ja kehitykseen pyrkivä tilitoimisto. Tällä hetkellä yritys työllistää yli kolmekymmentä alansa huippuammattilaista ja uusia osaajia haetaan jatkuvasti.

Homeros panostaa erityisesti henkilöstönsä yhteisöllisyyteen ja perheenomaiseen siteeseen - työpaikalla täytyy tuntea kuuluvansa joukkoon ja tulla hyväksytyksi sellaisena kuin on. Työyhteisön hyvä fiilis välittyy väistämättä myös asiakkaille.

Asiakkailleen Homeros tarjoaa kattavat taloushallinnon palvelut alan parhaimmilla ohjelmistoilla ja osaamisella. Homeroksen toimipisteitä löytyy Tampereen Onkiniemestä, Hervannasta ja Ylöjärveltä.

Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Pirkanmaan Laatuvälitys on paikallinen, tamperelaisessa omistuksessa oleva yhtiö joka käyttää Huom! tuotemerkkiä. Kuusi vuotta sitten perustettu yritys on kasvanut nopeasti Pirkanmaan kolmen suurimman välitysliikkeen joukkoon. Alalle tyypillinen vaihtuvuus on saatu yrityksessä minimoitua. 

Kotien välityksessä kaikista tärkeintä on luottamus sekä myyjän ja ostajan arvostaminen. Pirkanmaan Laatuvälitys on laatuun panostava kiinteistönvälitysyritys, joka ei halua olla halvin vaan paras. Avoimuus ja läpinäkyvyys leimaavat yrityksen toimintaa. Pirkanmaan Laatuvälitys julkaisee kaikki saamansa asiakaspalautteet ja sen välittäjien tähtiluokitus on keskiarvoltaan yhteensä 4,8/5. Pirkanmaan Huomissa työskentelee nyt 47 välittäjää, jotka ovat perustellusti Pirkanmaan ansioituneimmat välittäjät.

Isännöinti Ilkka Saarinen Oy

Isännöinti Ilkka Saarinen on paikallinen ja yrittäjävetoinen isännöintitoimisto, jossa on reipas tekemisen meininki! Yritys palvelee lähes 30 kiinteistöalan osaajaan voimin ja tarjoaa kattavasti hallinnollista ja teknistä isännöintiä sekä taloushallinnon asiantuntijapalveluja, joilla asumisen arki ja korjaukset rullaavat lainopillisesti oikein. Toimistolla on selkeä näkemys isännöintialan kehityksen suunnasta ja palvelukyky varmistetaan kokemuksella, osaamisella ja oikein työvälinein. Isännöintitoimistossa ymmärretään tekniikkaa ja digitalisaatiota, mutta tärkein on silti ihminen.

Kontukoti Kaksi.nolla Oy

Kontu on koti, väki ja voima – paikka, jossa ihmiset viihtyvät. Kontu on Kaksi.nolla Oy:n hoivakoti, jossa asioita tehdään yhdessä ja uudella tavalla. Kontukodin taustayritys on yhteiskuntavastuullinen ja henkilöstöomisteinen ja sen toiminnan keskiössä on ikäihmisten laadukas hoiva, jonka mahdollistaa osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Kontukoti on pärjännyt erinomaisesti erilaisissa kyselyissä ja se on nostettu yhdeksi maamme parhaista hoivakodeista.

MarkkinointiAkatemia MAK Oy

MarkkinointiAkatemia MAK Oy perustettiin vuonna 2013 ja on yksi Suomen nopeimmin kasvavista digimarkkinointitoimistoista. Lyhyen historiansa aikana yrityksessä on huomattu, että menestys vaatii selkeää visiota ja sitoutuneisuutta. Yitys toimii muuttuvalla alalla, jossa kehityksen mukana pysyminen on välttämättömyys, jotta asiakkaiden alati muuttuvia tarpeita on mahdollista palvella. MarkkinointiAkatemialla kunnianhimoiset, kilpailuhenkiset ja motivoituneet henkilöt voivat luoda jotain ainutlaatuista työyhteisössä, jossa jokainen voi vaikuttaa. Tuplatessaan henkilöstömäärän tämän vuoden aikana 80 henkilöön, MarkkinointiAkatemia on kuitenkin onnistunut säilyttämään rennon, lämminhenkisen ja avoimen organisaatiokulttuurin.

Sahera Koti Puhtaaksi Oy

Koti Puhtaaksi tuo onnellisuutta suomalaisiin koteihin. Koti Puhtaaksi on pirkanmaalainen perheyritys, joka on erikoistunut tuottamaan iloista kotisiivouspalvelua. Yritys toimii nyt Pirkanmaalla, pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Kaiken takana on Viisi Siivoavaa Sisarusta Saana, Soili, Saila, Selina ja Silja Tyni. Yritys on työntekijöidensä yhteinen harrastus, työ ja elämä.

Koti Puhtaaksi pitää työntekijän onnellisuutta ykkösasianaan. Yritys on rakentanut pitkään positiivista kulttuuria, jonka avulla se on päässyt Suomen parhaiden työnantajien joukkoon. Hyvä kulttuuri mahdollistaa myös kymmenien uusien työpaikkojen luonnin Pirkanmaalle joka vuosi. Vuonna 2019 yritys aikoo palkata Pirkanmaalle 40 ja koko Suomeen yhteensä 100 uutta siistijää. 

Supersteel Oy

Supersteel Oy on Parkanossa toimiva yritys, joka tuottaa erilaisia konepajapalveluja koneenrakentajille sekä kotimaahan että vientiin. Yrityksen ydinosaaminen on mekaanisen voimansiirron konepajapalveluiden
tuottaminen sekä kokoonpano, levy- ja hitsaustyöt. Yrityksen asiakkaita ovat laivanrakennukseen, maanrakennukseen, kaivostoimintaan ja energialiiketoimintaan liittyvät koneenrakentajat.

Supersteelin palveluksessa työskentelee noin 70 alan ammattilaista. Yrityksen toimintaa ohjaavat laatuun, turvallisuuteen ja ympäristöön liittyvät järjestelmät. Yritys kehittää yhdessä asiakkaidensa kanssa yhteistyön kaikkia osa-alueita, tavoitteena kilpailukykyinen tuote/palvelu ja lisäarvon tuottaminen kaikille osapuolille.
 

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat