Paikalliset

Vuoden Tamperelainen 2019 on alkanut! – Katso ehdokkaat ja äänestä täällä!

Kenelle sinun mielestäsi pitäisi ojentaa Vuoden Tamperelainen 2019 -titteli?

Asiaa kysyvät jälleen Kaupunkilehti Tamperelainen ja Tampere Tunnetuksi ry.

Vuoden Tamperelainen on henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on vuoden 2017 aikana – ja mahdollisesti pitempäänkin – tehnyt Tamperetta tai tamperelaisuutta tunnetuksi.

Valitse suosikkisi listalta. Voit myös äänestää omaa ehdokastasi. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 20. tammikuuta saakka.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Ehdokkaat:

1) Aleksander Barkov: Peritamperelaista Ei tehrä tästä ny numeroo –mentaliteettia NHL-joukkueen kapteenina menetyksellä toteuttava supertähti, joka on joka ottelussa myös kaukalon työteliäimpiä pelaajia.

2) Elina Gustafsson: Mira Potkonen toi lajin pinnalle, mutta viimeistään Tampereen Voimailuseuran Elina Gustafssonin EM-kulta vakiinnutti Tampereen aseman naisnyrkkeilykaupunkina koko kansan tietoisuudessa.

3) Ilves Ikuisesti ry: Ikuisesti Ilvestä kannattavien yhdistys, joka on tuonut iloa ja ylpeyttä keltavihreän kansanosan elämään synkkien vuosien jälkeen. Kantanut kortensa kekoon myös Ilves Hockeyn pienomistajana.

4) Costello Hautamäki: 40-vuotiaan Popedan kitaristivirtuoosi on Manserockin ikuinen hymypoika, joka puhuu myös terveiden elämäntapojen ja ympäristönsuojelun puolesta.

5) Erika Hildén: Tunnetun kauppiassuvun kolmannen polven takkikauppias on ollut sitkeän ja positiivisen yrittäjän perikuva Hämeenkadun katutöiden keskellä.

6) Juha Hurme: Viime vuoden kirjallisuuden Finlandia-voittaja on monipuolisen tuotantonsa lisäksi noussut valtakunnan nasevimmaksi kulttuurikeskustelijaksi.

7) Ikurin Pyhäpolku: Ikurin Virelän jääveistokset ovat vetäneet väkeä Länsi-Tampereelle jo useampana talvena tunnelmoimaan ja ihastelemaan. Talkootyönä tehty hieno matkailuteko ja kunnianosoitus suomalaiselle luonnolle.

8) Petra Karjalainen: TTT:n ylistetyn Billy Elliotin äitihahmo on tehnyt jo pitkän ja monipuolisen päivätyön tamperelaisessa teatterielämässä.

9) Ransu Karvakuono: Yleisradion tohloppilaisten lastenohjelmien emeritus-supertähti on pysynyt edelleen aktiivisena teatterinäyttämöllä ja hyväntekeväisyyshankkeissa.

10) Risto Korhonen: Mies, joka pani Sademiehessä Dustin Hoffmania paremmaksi. Jatkuvasti suuria ja kiiteltyjä rooleja tekevä Tampereen Teatterin näyttelijä on myös näkyvä kaupunkikulttuurin kuluttaja.

11) Lauri Lyly: Pormestarin yli puoluerajojen nauttima arvostus tamperelaisessa kunnallispolitiikassa on harvinainen ilmiö. Neuvottelutaidon mestari on noussut koko maassa kuulluksi Tampereen puhemieheksi.

12) Pispalan Pulteri: Alkon kokeiluravintolasta on tullut 50 vuodessa taatusti omaleimainen pispalalaisravintola, joka on jo pitkään tunnettu kautta Suomen.

13) Tampereen yliopisto: Pitkän ja sitkeän työn tuloksena syntynyt ja vuoden vaihteessa aloittanut uusi Tampereen yliopisto on kaupungin tulevaisuuden kannalta merkittävä toimija.

14) Oma ehdokkaasi

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Näin osallistut

äänestä netissä täällä

palauta kuponki täytettynä äänestys¬laatikkoon Kauppahallin M-Bakeryyn.

lähetä kuponki kuoressa tai postikortti, jossa on suosikkisi nimi, osoitteeseen Kaupunkilehti Tamperelainen/Vuoden Tamperelainen, Satakunnankatu 13b, 33100 Tampere.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat