Ylivoimaisesti kuumin kiekkokolli löytyy tänä vappuna Siurosta - "Kyllähän voitto vetää nöyräksi"

Siurolainen Darwin Sorjonen näyttäisi voittavan ylivoimaisella tyylillä Tamperelaisen Kuumin kiekkokolli -äänestyksen. Tässä vielä miehen tyylinäyte. Darwin Sorjonen/Facebook

Pekka Ruissalo

Tamperelaisen nettisivujen Kuumin kiekkokolli -äänestyksen voittaja vaikuttaa varsin selkeältä vuorokausi ennen äänestyksen päättymistä. Siurolainen Pasi "Darwin" Sorjonen johtaa kilpailua nyt aivan kiistattomasti: mies on kahminut tinkimättömällä kuvallaan noin 70 prosenttia annetuista äänistä. Ääniä on annettu tässä vaiheessa jo reilusti yli 500. Sorjonen johtaa kilpakumppaneitaan, koomikko Ali Jahangiria ja jääkiekkoilija Pekka Saravuoa suorastaan musertavalla ääntenenemmistöllä.

Darwin ei vielä kuitenkaan poksauttele kuohujuomia auki.

– Tässä voi käydä vielä karvaasti, jos alkaa liian aikaisin kommentoida. Tulee mieleen muutamakin Suomi-Ruotsi -lätkäottelu.

– Mutta joo, jos voitto tulee niin sanotaan niin että kyllähän tämä voitto vetää nöyräksi. Kilpakumppanit olivat komeita ja kuumia, mutta ilmeisesti tässä nyt olivat palaset kohdallaan - rento ote, muhkeat muodot ja punaiset kalsarit, Sorjonen jatkaa.

Siuron-mies kiittelee vuolaasti malli Pia Lambergin antamaa alkusysäystä.

– Toki missi-Pian luomaa alkusysäystä ei sovi väheksyä.

Alkuperäinen äänestys löytyy täältä: http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/388257-saravon-pekka-siuron-darwin...

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut