Yksi meni Turkuun, toinen lensi Qatariin... – Tällaisia osoitteita löysivät entiset Ilves-jalkapalloilijat

Tucolle Suomi ehti muutamassa vuodessa tulla erittäin tutuksi. Tässä kuvassa vasemmalla oleva hyökkääjä kuuntelee ohjeita SJK:n harjoituksissa Seinäjoella lokakuussa 2015. Komentoja antaa valmentaja Simo Valakari, joka sai sittemmin potkut seurasta ja siirtyi Norjan pääsarjaan valmentajaksi. Matias Helinko

Pekka Ruissalo

Kaksi viime kaudella Ilveksessä pelannutta jalkapalloilijaa on löytänyt uudet osoitteet. Viime kaudeksi Tampereelle Pohjanmaalta tullut jykevä keskuspuolustaja Teemu Penninkangas jatkaa matkaansa Turkuun ja Interiin.

– Teemu on osoittanut jo kykynsä Veikkausliigassa. Vaikka hän on vielä melko nuori, on hänellä jo hyvin kokemusta Suomen pääsarjatason jalkapallosta. Hänet tunnetaan myös kovana pelaajana, ja samaa kovuutta odotan häneltä myös Interin pelaajana, sanoi seuran valmentaja Fabrizio Piccareta joukkueen tiedotteessa.

Viime kaudella napakasti maaleja Ilves-paidassa iskenyt hyökkääjä Tuco puolestaan jatkaa matkaansa Helsingistä vielä kauemmas. Kauden päätteeksi uutisoitiin hyökkääjän siirtyvän HJK:hon. Kauaa tämä ei kuitenkaan isolla kirkolla viihtynyt, vaan matka jatkuu nyt Qatariin pelaamaan. HJK saa siirrosta korvauksen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.