Tehokkaalle hyökkääjälle jatkosopimus Tampere Unitediin – "Tulen pelaamaan vielä jonain päivänä Liigassa"

Tampere Unitedin fanit saavat ensi kaudellakin kannustaa myös Roope Kostiaista. Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kakkosen kauteen valmistautuva Tampere United on tehnyt lisää pelaajasopimuksia. Viime kaudella yhdeksän maalia pelaamissaan yhdeksässätoista Kakkosen ottelussa viimeistellyt Roope Kostiainen, 22, on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Tampere Unitedin kanssa. Tällä maalimäärällä Kostiainen oli Sinipaitojen paras maalintekijä ja myös Kakkosen B-lohkossa kymmenen parhaan maalintekijän joukossa.

Urallaan eteenpäin haluava nuori hyökkääjä katsoi jatkon Tampere Unitedin palvelevan parhaiten tulevaisuuden tavoitteitaan.

– Liigassa tulen vielä joku päivä pelaamaan, ja toivottavasti se on Tampere Unitedin paidassa. Ja tietenkin tavoittelen siitäkin vielä pidemmälle, jos rahkeet riittävät, pamauttaa Kostiainen.

Mies oli Ilveksen liigajoukkueen mukana kaudella 2015. Vaikka maalien määrällä mitattuna läpimurto toteutui viime kaudella, ei Kostiainen ole täysin tyytyväinen sen kulkuun.

– Tehot olivat hyvät minuutteihin nähden, mutta pelillisesti en päässyt sille tasolle, jolla tiedän pystyväni pelaamaan. Sain toki tehtyä muutaman tärkeän maalin, mistä jäi hyvä fiilis, Kostiainen kertaa.

Moni ehti jo miettiä, mikä on Kostiaisen tulevaisuus Sinipaidoissa, kun hyökkääjää ei nähty joulukuun harjoitusjaksolla. Syy on looginen.

– Pelaan tänä talvena futsalia, minkä takia aloitin treenit vasta tammikuussa. Halusin myös rauhassa miettiä parasta vaihtoehtoa kehittymiseni kannalta, ja näin parhaaksi jatkaa Tampere Unitedissa, Kostiainen kertaa.

Joukkue on hankkinut kärkeen jättimäisen Berat Grabovcin Nyt Kostiainen on kokeillut puhtaan kärjen roolin sijasta pelata laidalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.