Valtteri Bottas on nöyrtynyt osaansa – Tallipomo: "Ei kokenut tarvetta keskustella mistään"

Valtteri Bottas MTV:n uutisvideo

Sport Content

Valtteri Bottas hyväksyy asemansa Mercedeksen F1-tallin kakkoskuskina – ainakin tällä hetkellä. Lewis Hamilton on ajamassa Mersunsa vakuuttavasti maalimanmestaruuteen.

Hamilton johtaa MM-sarjaa nyt 67 pisteen erolla ennen Ferrarin Sebastian Vetteliä. Osa tuosta kaulasta tuli Sotshissa reilu viikko sitten, kun kärjessä kaasutellut Bottas päästi Hamiltonin edelleen tallimääräyksellä.

Mercedeksen tallipäälikkö Toto Wolff on nyt paljastanut, mitä kulisseissa puhuttiin Sotshin GP:n jälkeen.

– Bottas sanoi Sotshissa kilpailun jälkeen: "Ei ole tarvetta keskustella mistään. Jos olisin sinä, niin tekisin samoin", Wolff kertoi brittiläisen Daily Express -lehden mukaaan.

Bottas oli ollut jopa itsekriittinen.

– Ymmärrän, että minun pitää suorittaa paremmin aivan kauden alusta lähtien, jotta voisin todella taistella mestaruudesta enkä tehnyt sitä, Wolff kertoi Bottasin sanoneen.

Daily Expressin mukaan Wolff sanoi myös, että Mercedes ei aio "palkita" Bottasta tallimääräyksillä sen jälkeen, kun Hamiltonin mestaruus on jo matemaattisestikin varma.

F1-kautta on jäljellä neljän osakilpailun verran. Hamilton voi varmistaa tittelinsä jo vajaan kahden viikon päästä USA:ssa.