Jopa Barkoville pyyhkeitä floppi-illassa – ”Paremmin pitäisi suhtautua tähän pelaamiseen”

Sport Content

Florida Panthersin kone yskii pahasti jääkiekon NHL:n tuoreella kaudella. Aleksander Barkovin kipparoima Panthers kävi tiistaina häviämässä New York Rangersille 2–5.

Ottelun avauserä Madison Square Gardenissa oli selkeästi vierasjoukkue Panthersin heiniä, mutta ensimmäisen tauon jälkeen joukkue kadotti juonen täysin. Kamppailun päätyttyä kopin ovi pysyi pitkään suljettuna, kun valmentaja Bob Boughner antoi miehistön kuulla kunniansa.

– Tietysti asioista pitää puhua, jotta joukkue alkaisi pelata oikein ja saada onnistumisia, Barkov sanoi oven vihdoin auettua.

– Ei olla pelattu sillä tasolla, jolla pitäisi, minä mukaan lukien. Paremmin pitäisi suhtautua tähän pelaamiseen. Onneksi nyt on paljon pelejä. Voimme saada pikkuasiat kuntoon. Kun jokainen pääsee vauhtiin, voidaan saada kaudelle uusi alku. Erikoistilannepelaaminen oli jälleen kerran tärkeässä roolissa. Toisessa erässä Rangers ampui kaksi maalia ylivoimalla ja yhden alivoimalla.

– He saivat maaleja ylivoimalla, me vain yhden. Erikoistilanteissa meidän pitää pystyä parempaan. Ja pelaamisemme viidellä viittä vastaan oli anteeksiantamatonta, Barkov ruoski.

Ottelutilastossa Barkovin, kapteenin ja ykkösketjun keskushyökkääjän, oma peli painui peräti kolme maalia pakkaselle. Juho Lammikko hyökkäsi nelosketjussa ja sai runsaat kymmenen minuuttia jääaikaa.

Seitsemästä ottelusta Panthers on saanut vain yhden voiton ja viisi sarjapistettä. Seuraavaksi ovat ohjelmassa kaksi vierasottelua ja marraskuun alun Winnipeg Jets -kohtaamiset Helsingissä.

Pasi Tuominen, New York

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.