THE MISBEATS FAREWELL GIG AT KULTTUURIRAVINTOLA KIVI 14.8.19!

THE MISBEATS

“THE MISBEATS FAREWELL GIG COMING UP”

Kulttuuriravintola Kivi 14.8.19 klo 20.00. Vapaa pääsy!                                                                           

The Misbeats on roots-musiikin äänenkannattaja Pirkanmaalta. Alun perin työmaaorkesterina startannut kvartetti vannoi perinteiden nimeen ja treenaili hengelle uskollisena pannuhuoneessa. The Misbeatsilla on ansioluettelossaan kaksi omakustannelevyä ja useampikin loppuun kulutettu rumpali.

Vuonna 1997 basisti Jarmo Kangasaho kyllästyi popin soittamiseen ja ryhtyi kokoamaan ympärilleen samanhenkisiä sielunveljiä (engl. blues brothers). Levykeräilyharrastuksen parista löytyi kitaristi, Karkkilan Wilko Johnson Rauno Mäkinen ja yhteisten tuttujen kautta soraääni ja harppuunisti Bruno Helenius, jolta oli edellinen yhtye juuri hajonnut. Pitkän tien äänimies-roudarista rumpaliksi on kulkeutunut Ilkka Järvinen. Tällä porukalla on kuljettu pitkä tie Dr. Feelgoodista 50-luvun kautta Mr. Trad:n sävellyksiin.

Yhtyeen kitaristi Rauno otti ja muutti kauaksi etelään ja nyt on aika laittaa The Misbeats multiin! Ja sehän tapahtuu komeasti blues & rootsin tyyssijassa Kulttuuriravintola Kivessä keskiviikkona 14.8.19 alkaen klo 20.00. Vapaa pääsy!

Yhtyeen ohjelmisto koostuu etupäässä oman maun mukaan sovitetuista tai suomenkielelle käännetyistä covereista ja elämään on jäänyt myös kourallinen kokonaan originaaleja kappaleita bluesista rockabillyyn.

”Tulkaa kaikki sankoin joukoin viettämään viimeinen ilta kanssamme Keskustorin kupeeseen. Kaikki hitit soitetaan!”

Jockey Full of Bourbon https://tinyurl.com/y3dd39wg  

Facebook  https://www.facebook.com/groups/78997713064/

Tapahtuman tiedot

Aika: 20:00-23:00

Kulttuuriravintola Kivi

33100 Tampere

Luetuimmat

Uusimmat