Esim. 17.1.2018
Esim. 17.1.2018
27.2.2016 - 22.00 - 28.2.2016 - 01.00

Untold Stories kiertue tuo kitaristi Jartse Tuomisen Tampereelle

Saksalainen levy-yhtiö julkaisee yhden kansainvälisesti menestyneimmän suomalaiskitaristin, Jartse Tuomisen rock- ja jazz-tyylisen tyylisen levyn Untold Stories yli 20 maassa. Levynjulkaisukiertue alkaa Suomesta. Tuominen on tamperelainen, USA:ssa pitkään uraa tehnyt säveltäjä ja tuottaja. Hän on tehnyt pitkään yhteistyötä Gibson USA:n kanssa ja on kitarafestivaali GTR-Tourin perustaja. Tuominen tekee paluuta Euroopan markkinoille viidennellä sooloalbumillaan.

Untold Stories julkaistaan Suomessa 19. helmikuuta. Albumi julkaistaan myös muissa Euroopan maissa, USA:ssa, Kanadassa ja Japanissa 18. maaliskuuta. Levyllä soittavat amerikkalaiset Brannen Temple ja Steve Bernal sekä suomalaiset konkarit Anssi Nykänen, Harri Rantanen ja Pekka Siistonen. Albumi on äänitetty Suomessa ja USA:ssa vuosina 2014–15.

Untold Stories -kiertue starttaa Suomesta 5. helmikuuta. Kiertue kulkee Vaasan ja Seinäjoen kautta Turkuun, Helsingin Tavastialle, Tampereen Yo-talolle, Imatralle sekä Ouluun. Kiertueella soittaa kokoonpano Rami Eskelinen, Jari Heino/Jukka Kampman ja Pekka Siistonen. Kiertue saapuu Tampereen Yo-talolle 27.2.

Kiertue jatkuu Suomesta Saksaan ja USA:han. Musiikkivideo Time to Go julkaistiin 23. tammikuuta. Se on katsottavissa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=CHCuunm2xuU.

Siggi Ragnar