Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suosikkiostoskeskus Tallinnassa täyttää 20 vuotta – Laitettiin remontissa kokonaan uusiksi

Ensi vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Viru-keskus on saanut päätökseen historiansa mittavimman remontin ja uudistunut lähes lattiasta kattoon.

Remontin myötä Viru-keskuksen jokaisella kerroksella on oma teemansa. Ensimmäinen kerros tarjoaa nopean ostamisen mahdollisuuksia, toinen kerros muotia ja hitaampaa ostamista, kolmas kerros maailman parhaan kirjakaupan ja ylin neljäs kerros on pyhitetty kauneudelle ja hyvinvoinnille.

Uudistuksessa asiakkaiden liikkumista myymälästä ja kerroksesta toiseen on helpotettu uusien käytävien sekä useiden liukuportaiden avulla. Remontti kesti lähes kaksi vuotta ja se on valmistunut vähitellen osissa kauppakeskuksen ollessa koko ajan auki.

Jo kesällä 2022 avautui Viru-keskuksen katutasossa uudenlainen ravintolamaailma, jossa on 16 erilaista virolaisravintolaa ja -kahvilaa.

Myös Viru-keskuksen myymälävalikoima on uudistunut ja keskuksessa on avautunut useita urheilubrändien, kuten Adidaksen ja Sportlandin myymälät.

Lisäksi keskuksessa avautui toukokuussa koko Viron ensimmäinen tukholmalaisen lifestylebrändi Arketin myymälä. Sen yhteydessä toimii Arket Cafe, joka tarjoilee ruotsalaiskokki Martin Bergin luomia leivonnaisia.

Viru-keskuksen ylin eli neljäs kerros on nykyään varattu kauneus- ja hyvinvointipalveluille ja siellä toimii niin kampaamo kuin kynsisalonkikin. Viron suurin lääkärikeskus Confido avasi siellä kesällä 2022 innovatiivisiin kauneuspalveluihin erikoistuneen esteettisen lääketieteen klinikan sekä walk in -periaatteella toimivan lääkärikeskuksen.

Viru-keskuksessa ovat myös Baltian maiden ainoa Marciano by Guess -myymälä, Viron ensimmäinen Jo Malone London -myymälä ja Viron ensimmäinen Karl Lagerfeld -myymälä.

Vuonna 2004 ovensa avanneessa Viru-keskuksessa on nykyään yli 100 myymälää ja palvelupistettä ja siellä vierailee vuosittain lähes 15 miljoonaa kävijää.