Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen keskustaa markkinoidaan Rakas Tampere -nimellä – Myös suosittu tarjouspassi vaihtaa nimeään

Tampere Tunnetuksi ry siirtää toimintansa Rakas Tampere -markkinointinimen alle.

Tässä kuussa avataan Rakas Tampere -verkkosivusto ja Tampere.Finland-sovelluksesta löytyvä Tampere Passina tunnettu etupalvelu vaihtaa nimensä Rakas Tampere Passiksi.

– Rakas Tampere -nimen alle haluamme kerätä muutakin mieluista, kaupallista toimintaa. Halusimme nimen, joka kuvaa sitä tunnetta, jota ihmiset kokevat kaupunkia kohtaan. Tampere on erittäin suosittu kaupunki, monille rakas. Minä sanoisin, että meillä on maailman onnellisimman maan rakkain kaupunki, Tampereen Teatterin myynti- ja markkinointipäällikkö ja Tampere Tunnetuksi ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Karoliina Lehtonen toteaa tiedotteessa.

Rakas Tampere Passi kokoaa yritysten tarjouksia ja sosiaalisen median kanavat vinkkaavat ajankohtaisista tapahtumista sekä ilmiöistä Tampereen keskustassa.

Uudistusta on tehty yhteistyössä kaupungin sekä Visit Tampereen kanssa. Uusi brändi täydentää kaupungista kertovaa viestintää.

Jo vuodesta 1965 asti toiminut Tampere Tunnetuksi ry on yli viidensadan keskustan yrityksen yhdistys, joka tekee tiivistä yhteistyötä yritysten, kiinteistöjen ja Tampereen kaupungin kanssa.