Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Työmaa nyt keskellä risteystä – Vesihuoltotyöt aiheuttavat liikennejärjestelyjä Satakunnankadun ja Sotkankadun liittymässä

Amurissa vesihuoltotyöt etenevät Satakunnankadun ja Sotkankadun risteyksessä. Työmaa on siirtynyt keskelle risteystä. Länteen päin ajava liikenne siirtyy liittymän pohjoisreunaan. Järjestely liittymässä kestää viikon verran.

Sotkankadun eteläpäästä Satakunnankadulle kääntyvä ajoneuvoliikenne voi työn aikana kääntyä vain oikealle keskustan suuntaan. Satakunnankadulta keskustan suunnasta tuleva ja Sotkankadulle kääntyvä ajoneuvoliikenne joutuu tekemään käännöksen u-käännöksellä Satakunnankadulla.

Amurissa rakennetaan pyöräkatua Sepänkadun ja Pirkankadun välille. Se kulkee reittiä Sepänpuistikko– Suokatu – Sotkankatu. Aluksi uusitaan viemäriä ja vesijohtoa sekä rakennetaan hulevesiviemäreitä. Töistä on haittaa auto-, pyörä- ja jalankulkuliikenteelle, ja liikennettä rajoitetaan työnaikaisin järjestelyin.

Työt valmistuvat syyskuun loppuun mennessä.