Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yllätyskäänne: Ilves ja Tappara pääsevät kotikentälle Nokia-areenaan jo tänään – "Antti Tuisku oli itse halukas kompromissiin"

Perjantai-iltana välieräsarjansa vieraissa voitokkaasti aloittaneet Ilves ja Tappara pääsevät sittenkin toiseen välieräkamppailuun kotihalliinsa Nokia-areenaan.

Alunperin myös tämän iltaiset Ilveksen ja Tapparan toiset välieräottelut piti pelata vieraissa Lahdessa ja Helsingissä.

Poikkeuksellisen ja paljon kohua herättäneen järjestelyn taustalla ovat Antti Tuiskun perjantaille ja lauantaille aiemmin sovitut keikat.

Nyt välieräsarjojen pelijärjestys on kuitenkin muuttumassa Antti Tuiskun keikkaorganisaation aloitteesta.

– Antti Tusku oli itse halukas kompromissiin, jossa kaikki huomioidaan Nokia-areenan illassa lauantaina, kertoo lauantain ohjelmasta vastaavan Kuravesi Brands -palvelumuotoilutoimiston järjestelypäällikkö Kalevi Kurala.

Kuralan mukaan lauantain ohjelma on tarkoitus rakentaa niin, että kumpikin tamperelaisseura pääsee pelaamaan kotiottelunsa Tampereella, mutta Antti Tuisku nähdään Nokia-areenalla kummassakin ottelussa.

Suunnitelmana on se, että Ilves kohtaa Pelicansin iltapäivän ottelussa. Tässä ottelussa Antti Tuisku laulaa Maamme-laulun.

– Haluan korostaa, että luvassa on hyvin perinteinen versio, jossa ei kannata pelätä minkäänlaisia moderneja sovituksia, lupaa Kurala.

Illan toisessa pelissä, Tappara-HIFK-ottelussa Tuisku nähdään jäällä Tapparan kolmosketjun laitahyökkääjänä.

– Tämä oli itse asiassa artistin ehto koko suunnitelman toteutumiselle. Myös Tapparan valmennusjohto näytti asialle vihreää valoa.

Lauantain peleihin lippujen etuosto-oikeus on Antti Tuiskun keikalle lipun hankkineilla. Ohjeet lippujen vaihtamiseen ja mahdollisten vapautuvien lippujen hankkimiseen kerrotaan Tamperelaisen nettisivuilla kello 11.