Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hollantilainen kosmetiikkaketju avaa myymälät Tampereelle ja Ideaparkiin – "Tampere on meille todella tärkeä"

Kosmetiikkaketju Rituals avaa uudet myymälät Tampereen Ratinaan ja Lempäälän Ideaparkiin. Hollantilaisyritys avasi neljä ensimmäistä Suomen-myymäläänsä viime syyskuussa. Ensimmäiset myymälät avattiin Helsingin keskustaan ja seuraavat Vantaan Jumboon ja Espoon Selloon. Ratinan ja Ideaparkin myymälät avataan 5. huhtikuuta. Kuopioon avataan myymälä toukokuussa.

– Koska brändi ei ole vielä kaikille tuttu Suomessa, emme todellakaan tienneet, mitä odottaa. Erittäin onnistuneet avajaiset, positiivinen palaute palaavilta asiakkailta sekä hyvä myyntitulos on tuonut meille varmuutta jatkaessamme Rituals-matkaa Suomessa, sanoo Rituals Suomen maajohtaja Eva Rehnström tiedotteessa.

– Tampere on meille todella tärkeä. Se ei ole vain Suomen toiseksi suurin kaupunkialue sekä yksi nopeimmin kasvavista kaupungeista Suomessa, vaan myös tärkeä alue, jossa meillä on jo suuri määrä asiakkaita.