Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi Tampere -festivaali julkaisi lisää artistikiinnityksiä

Viidennettä kertaa järjestettävä Uusi Tampere -festivaali (21.–22. heinäkuuta) on saanut uuden kodin kaupungin keskustasta Tavara-asemalta.

Festivaalin ohjelmisto on täydentynyt. Kaksipäiväiseen tapahtumaan on kiinnitetty ”työmiehen krautrockia” soittava Oruã (BRA), joka tunnetaan myös levytyksistään legendaarisen Built to Spill -yhtyeen kanssa.

Festivaaliyleisöä villitsee lisäksi kansainvälistä mainetta niittänyt elektronisen musiikin tuottaja COBRAH (SWE), jonka keikkoja on kuvailtu energisiksi, hikisiksi ja mielettömiksi.

Kotimaisista huippuartisteista Uusi Tampereen riveihin liittyvät karismaattinen Jesse Markin, kolmatta albumiaan valmisteleva Lyyti ja Vuoden läpimurtoartistina YleX:n äänestyksessä palkittu helsinkiläinen Ege Zulu.

Lavalla nähdään niin ikään mansegazen sanansaattaja Radio Supernova, kymmenvuotisjuhliaan viettävä rap-duo SOFA ja hiljattain debyyttilevynsä Copacabana julkaissut Sophia Mitiku.

Uusi Tampere -festivaalin järjestää Tampereen Kulttuurikamari Oy, joka hallinnoi Tavara-aseman lisäksi Tullikamarin Pakkahuonetta ja Klubia.