Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere Rock City | Miia Lepola ja Vesa Holmala tarjoavat väriloistoa ja kovaa tykitystä – "Uskomme, että juuri tämän kappaleen myötä saimme levytyssopimuksen..."

LULUA juhlii debyyttialbumiaan.

Miia Lepola ja Vesa Holmala ovat tuttuja monista yhteyksistä.

Lepolan Akka & Kulkutauti, Pulse, Nro.83, Sadetta ja Holmala-yhtye saavat nyt jatkokseen kaksikon yhteistyön hedelmän.

LULUAn debyyttialbumi ilmestyi viime perjantaina ja tämän viikon torstaina bändi juhlii kiekkoa Yo-talolla.

– Levymme on täynnä väriloistoa ja kovaa tykitystä tunteesta toiseen.

Innostus ja fiilis tarttuvat nopeasti.

– Bändi rokkaa hienosti yhteen ja soittamisen ilo on raidoilla läsnä. Meillä oli kivaa yhdessä: naurettiin, äänitettiin, syötiin, juotiin ja sit taas äänitettiin. Kyllä musan tekeminen on parasta, kun sitä saa duunata hyvien ystävien ja saunan kera, kaksikko muistelee.

Pitkäsoitolta irrotettiin ennen julkaisua neljä singleä: Elefantin hautausmaa, Lulu, Hautajaiset ja Vuonot.

– Vuonot oli ensimmäisiä kappaleita, joita alettiin työstämään levylle. Se oli myös ensimmäinen biisi, jolla lähestyimme levy-yhtiöitä.

– Uskomme, että juuri tämän kappaleen myötä saimme levytyssopimuksen ja homma lähti isolla rytinällä liikkeelle. Vuonot kertoo, miten elämän jakaminen yhdessä kahdestaan on loppujen lopuksi kuitenkin parempaa kuin sen kokeminen yksin, LULUA toteaa.

Lepola ja Holmala ovat myös yksityiselämässä pari.

Yhteiseen ja yksilölliseen elämäntyyliin kuuluu vahvasti itsensä ilmaisu. Lepola ja Holmala säveltävät ja sanoittavat yhdessä LULUAn kappaleet, jotka voivat syntyä arjen tilanteissa hyvinkin yllättäen.

– Alkuidea biisiin tulee usein jommalta kummalta, mutta innostus ja fiilis tarttuvat nopeasti puolin ja toisin.

– Samanlainen ajattelutapa ja ymmärretyksi tuleminen, yhteinen niin puhuttu kuin musiikillinen kieli ja toistemme tsemppaaminen ovat olleet oleellisessa osassa laulujemme syntymistä ja yksi syy, miksi se tuntuu meistä niin helpolta, pariskunta kertoo.

LULUA Yo-talolla torstaina 23.3.