Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä ihme on kakkukone? – Sellainen on uudella leipomolla, joka avasi Lahdesjärvelle

Tampereen Lahdesjärvelle osoitteeseen Tietohallinnonkatu 13 on avautunut uusi kakkuleipomo. Mammun Hyväkakku tarjoaa kakkujen ystäville muun muassa kakkukoneen, jolla voi suunnitella juuri sellaisen kakun kuin haluaa ja 24h-itsepalvelunoudon, josta kakun voi noutaa milloin vain.

Kakkukoneen avulla verkkokaupassa voi rakentaa juuri sellaisen kakun kuin haluaa ja lopputulosta voi ihailla näytöltä jo ennen tilaamista.

Hyväkakun tuotteita ovat täytekakut, juustokakut, fantasiakakut ja voileipäkakut. Valikoimassa on myös macaronseja ja vegaaneja raakakakkuja. Kakut leivotaan tilausten perusteella kodin juhliin ja yritysten tilaisuuksiin.

– Äkilliseen kakunnälkään meiltä löytyy vitriinistä viikottain vaihtuvat kakut eli Viikon kakut, vinkkaa Hyväkakun perustaja Mammu eli Ruusa-Mari Höyhtyä tiedotteessa.

Hyväkakun kakut leivotaan käsityönä omassa leipomossa. Pohjat valmistetaan lähiraaka-aineista ja itsevalmistetuissa täytteissä käytetään vain kotimaisia marjoja. Useimmilla tuotteilla on kotimaisuudesta todisteena Joutsenlippu.