Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereelle avataan uusi BBQ-ravintola – "Hitaasti, miedolla lämmöllä savustettua lähiruokaa"

Saarikoski Ravintolat ja AhlmanEdu avaavat barbeque-ravintolan. Ravintola Riihi avataan AhlmanEdun maatilalle ja kampusalueelle. Sesonkiravintolana toimiva Riihi aukeaa 30. huhtikuuta.

Ravintola Riihi toimii AhlmanEdun tiluksilla 1800-luvulta peräisin olevan vanhan riihen pihalla. Ravintolassa savustetaan lihaa amerikkalaiseen tapaan tammisavulla.

– Slow, low & local kuvastaa filosofiaamme: hitaasti, miedolla lämmöllä savustettua lähiruokaa ja aitoa amerikkalaista barbeque-kulttuuria, tiedotteessa kuvaillaan.

Savustimessa valmistuu hitaasti kypsytettyä lihaa, kuten naudan briskettejä, possun ribsejä ja kanan siipiä sekä pulled porkia.

Ravintolan nauta tulee AhlmanEdun omalta tilalta. Muita raaka-aineita ostetaan lähialueilta.

Vanhan riihen pihalla toimivan savustamon yhteydessä on myös kontissa toimiva myyntipiste ja terassi.

– Meiltä on kysytty viime aikoina, luopuuko AhlmanEdu lehmistään. Vastauksemme on yksinkertainen - emme luovu. Tämä yhteistyö on yksi merkittävä uusi avaus, jolla AhlmanEdu vahvistaa yritysyhteistyötään sekä koulutustaan. Ravintola Riihen myötä saamme tontille uuden työelämälähtöisen oppimisympäristön opiskelijoillemme. Uskomme vahvasti, että yhteistyöstä hyötyvät kaikki osapuolet, kertoo AhlmanEdun toimitusjohtaja Sami Pekonen tiedotteessa.

Saarikoski Ravintoloilla on ennestään Tampereella ravintolat Hella ja Huone, Ravintola Piemonte sekä lounas- ja tilausravintola Koski.