Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa 100 nuorelle kesätyötä – Näin pitää toimia, jos mielii hommiin

Pirkanmaan hyvinvointialue hakee palkalliseen kesäharjoitteluun noin sataa nuorta. Hakuaika palkallisiin harjoitteluihin on 20.3.–2.4.

Edellytyksenä harjoitteluun hakeutumiselle on 15 vuoden ikä. Harjoitteluun hakeutuvan nuoren tulee siis olla 15-vuotias 5. kesäkuuta mennessä ja alle 18-vuotias harjoittelun päättymiseen saakka. Valinnat harjoittelujaksoihin suoritetaan arpomalla. Yksittäinen nuori voi tulla valituksi yhteen harjoittelujaksoon.

Palkallisia harjoittelujaksoja on tarjolla Pirkanmaan hyvinvointialueella Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kangasalla, Lempäälässä, Mänttä-Vilppulassa, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä, Sastamalassa, Tampereella, Valkeakoskella, Vesilahdella ja Ylöjärvellä.

Hakemuksessa nuori voi esittää toiveen, missä toimipisteessä tahtoisi työskennellä.

Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa kesäharjoittelujakso on kahden viikon mittainen ja palkka on 400 euroa sisältäen lomakorvauksen. Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa harjoittelijan tulee olla 15–17-vuotias.

Sairaalapalveluiden kesäharjoittelujakso on neljän viikon mittainen ja palkka on 800 euroa sisältäen lomakorvauksen. Sairaalapalveluihin työllistyvältä nuorelta vaaditaan 17 vuoden ikää.

Harjoittelujaksot sijoittuvat aikavälille 5.6.–28.7. Harjoittelu on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, ja työpäivät ovat kuuden tunnin pituisia.

Hakemus harjoitteluun tulee lähettää Kuntarekryn kautta viimeistään 2. huhtikuuta. Hakemukseen merkitään kunta tai kunnat, joissa nuori on valmis työskentelemään sekä ajanjaksot, joiden aikana työskentelemiseen hakija pystyy sitoutumaan.

Pirkanmaan hyvinvointialue pyrkii valitsemaan kesäharjoittelijat harjoitteluihin viikkojen 16–17 aikana. Valinnoista ja harjoitteluihin liittyvistä käytännön asioista ilmoitetaan valituille suoraan sähköpostitse.