Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiireellisen hammashoidon ilta-, viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksen puhelinnumero muuttuu Pirkanmaalla

Kiireellistä hammashoitoa iltaisin, viikonloppuisin tai pyhäpäivinä tarvitsevat voivat jatkossa soittaa Pirkanmaan yhteisen hammaslääkäripäivystyksen puhelinnumeroon 03 384 5335. Numero palvelee maanantaista perjantaihin kello 15–21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–21.

Kiireelliseen hoitoon voi hakeutua, mikäli tila, vamma tai toimintakyvyn aleneminen edellyttämää välitöntä arviota ja hoitoa, jota ei voida siirtää ilman sairauden pahenemista tai vamman vaikeutumista.

Numerossa hoitaja arvioi hoidon tarpeen kiireellisyyden ja ohjaa tarvittaessa hoitoon hammaslääkäripäivystykseen, joka toimii Tampereella Tays Päivystys Acutan yhteydessä osoitteessa Ensitie 8.

Arkipäivisin kiireellistä hammashoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan kotipaikan hammashoitolassa. Jos tarvitset kiireellistä hammashoitoa arkisin kello 8–15, ole yhteydessä kotipaikkasi hammashoitolan ajanvaraukseen.