Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jutilan VIP-klubi valtaa taas oppilaitoksen tilat areenan naapurissa – "Opiskelijoiden into ja osaaminen tekivät meihin vaikutuksen"

Timo Jutilan ja Satu Jutilan isännöimä Jetsetclub Oy tuo jälleen MM-kisojen VIP-vieraita areenan naapuriin Tampereen aikuiskoulutuskeskus TAKK:n Tampereen valtatien kampukselle.

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on viimevuotiseen tapaan mukana jääkiekon MM-kisoissa yhteistyössä Jääkiekkoliiton ja Jetsetclub Oy:n kanssa.

– Yhteistyö TAKKin kanssa viime vuoden MM-kisoissa oli hieno kokemus. Opiskelijoiden into ja osaaminen tekivät meihin vaikutuksen, Timo Jutila perustelee tiedotteessa.

– TAKKin opiskelijoille kisat ovat todella hyvä mahdollisuus näyttää osaamistaan ja asennettaan töiden tekemiseen. Samalla se on tilaisuus nauttia ja kokea kansainväliseen kisatapahtumaan liittyviä elämyksiä. Halusimme tarjota tämän mahdollisuuden opiskelijoille myös tänä vuonna, kun kisat päädyttiin järjestämään uudelleen Tampereella, kertoo TAKKin kisavastaava Maria-Liisa Korolainen TAKK:n tiedotteessa.

VIP-tapahtumien toteutuksessa on mukana opiskelijoita eri ammattialoilta. Sisustusremontoijaopiskelijat vastaavat tilojen ilmeestä. Mara-alan opiskelijoita tulee työskentelemään keittiö- ja tarjoilupuolen ammattilaisten rinnalla. Turva-alan opiskelijat ovat turvallisuushenkilöstön apuna varmistamassa kulkuoikeuksia ja asiakkaiden opastamista. Kauneudenhoitoalan opiskelijat kruunaavat VIP-asiakkaiden fiilikset kasvomaalauksilla ja ehostuksilla ennen areenalle siirtymistä.

– Viime vuodesta saatuja kokemuksia päästään hyödyntämään tapahtuman ja tilojen suunnittelussa, Satu Jutila kertoo tyytyväisenä tiedotteen mukaan.

VIP-vieraiden lisäksi Tampereen valtatien kampuksella liikkuu Jääkiekkoliiton vapaaehtoisia, jotka käyvät tauoilla ja ruokailemassa areenan naapurissa TAKKin tiloissa.

– Sijaintimme areenan kyljessä tarjoaa hyvät mahdollisuudet tämän tyyppiseen yhteistyöhön, toteaa Korolainen.