Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampere Rock City | Selkä is back! – "Koko Tampereen musakuvioissa puhalletaan yhteen hiileen ja soittajien kesken on erityisen hyvä henki"

Ari ”Selkä” Pulkkinen on monista orkestereista tuttu tamperelainen basisti. Lavalla ja levyllä häntä ovat työllistäneet muun muassa bändit Hauli Bros, Selkä & Issias ja Kumma Heppu & Lopunajan Voidellut.

Soittamisen lisäksi Selkä on säveltänyt itselleen ja muille. Pulkkisen biisejä ovat maistelleet vaikkapa Dave Lindholm, Pauli Hanhiniemi ja Kaija Pohjola.

Sunnuntaina Selkä kääntää ikämittarinsa seuraavalle vuosikymmenelle. G Livelabin stagella nähdään sankarin seurassa iso nippu hänen soittajakollegoitaan.

– Pajakkalan Markus liidaa jamibändiä. Siellä kuullaan varmasti monipuolista musiikkia ja toki kaikki ”omat” bändini piipahtavat lavalla, Pulkkinen lupaa.

Tampereen musakuvioissa puhalletaan yhteen hiileen.

Pulkkisen palo musiikkiin alkoi alle 10-vuotiaana, kun The Beatles vyöryi korviin baarin jukeboxista. Ensimmäisen keikkansa hän soitti 12-vuotiaana.

– Onhan tässä aika kauan kierrelty. On ollut hienoa saada työskennellä hyvien soittajien kanssa pitkin maailmaa ja Suomea, Pulkkinen summaa.

Aika ei ole kalvanut Pulkkisen luovuutta. Uutta musiikkia syntyy ja ilmestyy ”suunnittelemattomasti”.

– Selkä & Issias julkaisee singlen Unta kauniimpaa tämän viikon perjantaina. Viime aikoina olen tehnyt biisejä Hauli Brosia ajatellen. Omaa musaa syntyy koko ajan.

Selkä Pulkkinen toimii aktiivisesti Pispalan musiikkiyhteisössä, jonka tyyli näkyy varmasti G Livelabissä sunnuntaina.

– Koko Tampereen musakuvioissa puhalletaan yhteen hiileen ja soittajien kesken on erityisen hyvä henki, Pulkkinen painottaa.

Selkä Pulkkinen G Livelabissä sunnuntaina 19.3.