Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Normal avaa uuden myymälän Tampereelle – tulossa myös kahvila

Tanskalaisketju Normal on avaamassa Tampereelle uutta myymälää. Uusi myymälä sijaitsee Hämeenkadulla Nordean entisessä tilassa Pancho Villan ja Omenahotellin naapurissa. Normalilla on Tampereella jo myymälät Koskikeskuksessa ja Ratinassa.

Normalin Suomen maajohtaja Johanna Valli kertoo, että uusi myymälä avataan huhtikuun aikana. Koskikeskuksen ja Ratinan myymälät säilyvät uuden avaamisen jälkeenkin.

– Uskomme, että Tampereella riittää asiakkaita kaikkiin kolmeen myymälään, Valli kertoo.

Ikkunateipeissä kerrotaan myös, että tulossa on Café Normal. Kyseessä on konsepti, jollaista ketjulla ei vielä Suomessa ole. Tanskassa Normalilla on joidenkin myymälöidensä yhteydessä kioski, josta myydään kahvia, teetä ja kaakaota.

– Avaamme Suomen ensimmäisen Café Normalin Hämeenkadun myymälän yhteyteen. Kyseessä on take away -konsepti ja valikoimista tulee löytymään normaalin suodatinkahvin lisäksi useita erikoiskahveja, teetä, kaakaota ja pikkusyötävää, Valli kertoo.

Juttua muokattu klo 14.57: Lisätty maajohtaja Johanna Vallin kommentit