Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Enemmän maanalaisia tiloja" – Cityspotting-seikkailulle tuli toinen kausi Tampereella, lue mistä on kyse

Selainpohjainen kaupunki-, luonto- ja liikuntakonsepti Cityspotting-seikkailu on laajentunut Tampereella toiseen tuotantokauteen.

Cityspotting tuo kohteistaan tuhdin paketin kaupunkitietämystä, liikuntaa sekä luonnon kauneutta, ja vie käyttäjän paikkoihin, joissa hän ei ole ennen käynyt.

Cityspottingin tarkoituksena on vahvistaa käyttäjän suhdetta kotikaupunkiinsa sekä liikuntaan positiivisesti pelillistetyn ja osittain draamallistetun sisällön avulla.

– Uudet spotit ovat enemmän maanalaisia tiloja koskevia, ja jotkut spotit ovat aidosti makaabereja. Myös jotkut erikoiset julkiset taideteokset ovat seikkailussa mukana. Joillain spoteilla katsotaan kaupunkiin liittyviä ajankohtaisia asioita, joita ei ollut vielä olemassa ykköskauden teon aikaan, seikkailun tekijä, sisällöntuottaja Mikko Rinnevuori kommentoi Tampereen toista tuotantokautta tiedotteessa.

Cityspotting Tampereen aiempi tuotantokausi on ollut suosittu; seikkailun eri spoteilla on käyty yli 12000 kertaa.

Cityspottingia tuottaa jyväskyläläinen pienyritys Fennoscandic Simulation Systems Oy, jonka takana ovat helsinkiläinen Mikko Rinnevuori ja jyväskyläläinen Sami Toivanen.

Toinen tuotantokausi avautuu Tampereella 1. huhtikuuta.