Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jopa sataa autoa vahingoitettu vaahtosammuttimilla Tampereen keskustan parkkihallissa – Poliisi pyytää havaintoja kolmen pojan porukasta

Ainakin noin sataa autoa epäillään vahingoitetun Technopolisin parkkihallissa Kalevantien varressa tyhjentämällä jauhesammuttimia parkkihallin useassa eri kerroksessa eilen maanantaina aamupäivästä kello 11.00 ja 11.45 välisenä aikana.

Ennen tekoa on havaittu kolmen pojan seurueen menneen sisälle parkkihalliin.

Poliisi pyytää mahdollisesta tekijäseurueesta tai muista mahdollisista epäillyistä havaintoja tapahtuma-aikaan paikalta tai sen läheisyydestä. Poliisi pyytää niitä ajoneuvon omistajia, joiden auto on sotkeutunut tai vaurioitunut tapahtuma-aikaan parkkihallissa, ottamaan yhteyttä poliisiin, rikosasian tutkijaan sähköpostilla marleena.ehtamo(at)poliisi.fi tai tekemään asiasta sähköisen rikosilmoituksen maininnalla Technopolis.

Poliisi pyytää omistajia kuvaamaan auton vahingot ennen pesua. Vahingoitetun auton rekisteritunnus on muistettava mainita. Myös havainnot pyydetään samaan sähköpostiin.

Poliisi tutkii asiaa vahingontekona ja selvittää epäiltyjen henkilöllisyyttä ja tarkempaa tapahtumakulkua.