Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi: Ylöjärven ammuskelussa syntyi todennäköisesti henkilövahinkoja, vaikka paikalta ei löytynyt ketään – "Useamman henkilön välienselvittely"

Parkkipaikalla Ylöjäven keskustassa ammuttiin useita laukauksia, tiedotti poliisi maanatai-iltana kello 22:n jälkeen liittyen Ylörven Siukolantien poliisioperaatioon.

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkeen ja terveyteen kohdistuvasta tehtävästä maanantaina 13. maaliskuuta noin kello 17.30. Ilmoituksen mukaan Ylöjärvellä sijaitsevalla parkkipaikalla oli ammuttu useita laukauksia.

Ampumavälikohtaukseen liittyneet henkilöt olivat ehtineet poistua paikalta useilla ajoneuvoilla ennen poliisin saapumista.

Tapahtumapaikalla havaittujen jälkien perusteella poliisilla on syytä epäillä, että välikohtauksen seurauksena on syntynyt henkilövahinkoja. Tällä hetkellä poliisi ei kuitenkaan ole tavoittanut mahdollista uhria eikä kukaan ole ilmoittanut saaneensa vammoja.

Poliisi epäilee, että kyseessä on ollut useamman henkilön välienselvittelytilanne.

Poliisi suoritti tapahtuneeseen liittyen kiinniottoja illan aikana, ja heidän osuuttaan tapahtumiin tutkitaan.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa.