Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liikennemuutos ydinkeskustassa: Pätkä Tuomiokirkonkatua suljetaan

Otavalankatu Kyttälässä suljettiin Tuomiokirkonkadun ja Aleksanterinkadun väliltä viime syksynä Asunto Oy Otavallanhovin rakennustöiden ajaksi.

Rakennustyöt ovat edenneet nyt siihen pisteeseen, että myös Tuomiokirkonkatu suljetaan työmaan kohdalta Suvantokadun ja Otavalankadun väliltä alkaen tänään maanantaina.

Tuomiokirkonkatu suljetaan, jotta työmaan ympäristö olisi mahdollisimman turvallinen niin tienkäyttäjille kuin rakentajillekin ulkopuolisten täyttötöiden ja runkotöiden ajaksi.

Tuomiokirkonkatu pyritään avaamaan liikenteelle heti, kun rakennustyöt sen mahdollistavat ja se on turvallista kaikille osapuolille.

Jalankulkuyhteydet muuttuvat työmaan yhteydessä, mutta käytössä on edelleen jalkakäytävät työmaan ympärillä Tuomiokirkonkadulla ja Otavalankadulla.

Rakennustyöt ovat aiheuttaneet myös muutoksia pysäköintijärjestelyihin Otavalankadulla, Tuomiokirkonkadulla sekä Verkatehtaankadulla.

Rakentamisen aikana muutokset liikennejärjestelyihin ovat mahdollisia.