Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teivon ravirata sai uuden toimitusjohtajan

Tampereen Ravirata Oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Elina Hirvosen. Elina Hirvonen toimii myös Forssan Seudun Hippos ry:n toiminnanjohtajana. Tampereen Ravirata (Teivo) ja Forssan Seudun Hippos ry (Pilvenmäki) yhdistävät toimitusjohtajan tehtävät 1. huhtikuuta alkaen.

Elina Hirvonen, 34, on koulutukseltaan agrologi (AMK). Hän on toiminut aikaisemmin muun muassa Suomen Hippoksen kilpailuosastolla ja toimii tällä hetkellä Forssan Seudun Hippos ry:n toiminnanjohtajana.

– Tehtävä on haastava, kun aikaa on jaettava Teivon ja Pilvenmäen kesken. Uskon ja luotan siihen, että yhdessä paikallisten voimien kanssa saamme järjestelyn toimimaan ja voimme pidemmällä aikavälillä yhdistämällä toimintoja saavuttaa synergiaetuja, toteaa Elina Hirvonen tiedotteessa.

Forssan, Kokemäen, Porin, Tampereen ja Turun raviradat eli Lännen radat tiivistävät myös muulla tavalla yhteistyötä alueellaan. Alueyhteistyössä kartoitetaan yhteisen tekemisen mahdollisuuksia tiiviisti tämän kevään aikana.