Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere Rock City | Madame T juhlii pyöreitä vuosia ja tiivistää peliään musiikkikentällä – "Tampereen musascene on kohdellut meitä varsin hyvin"

Hymy huulille ja kroppa liikkeelle.

Nekalan Jokipohjantien ravintola Railossa kokoontuva Pahisklubi järjestetään tulevana perjantaina.

Tällä viikolla tapahtumassa suoltavat elävää musiikkia Blue Skies Band sekä kymmenvuotisjuhlavuottaan viettävä Madame T. & Siniset Veljet.

– Tampereen musascene on kohdellut meitä varsin hyvin. Olemme olleet onnekkaita ja saaneet soittaa kymmenissä eri paikoissa sekä tapahtumissa. Keikkoja on ollut ihan sopiva määrä vuosittain, yleisömääräkin on ollut jopa nousujohteinen, Madame T eli Tuila Jaatinen kertoo.

Kattava ja energinen otos musiikistamme.

EP-levyä parasta aikaa työstävä yhtye kehottaa ihmisiä saapumaan Nekalaan.

– Railoon kannattaa tulla kauempaakin, koska nyt on ensiesityksessä peräti neljä uutta biisiä. Toki setistä löytyy vanhoja tuttujakin. Eli tarjolla on kattava ja energinen otos musiikistamme, Tuila tiivistää.

Kitaristi Kristian Kangasniemi, laulaja-kosketinsoittaja Tuila Jaatinen, basisti Johannes Tolonen ja rumpali Pekka Kujansivu viihtyvät sujuvasti yhdessä. Madame T. & Siniset Veljet on heille kuin kehittyvä perhe.

– Meillä on riittänyt yhteisiä kokeiluja, villejä iltoja, matkustamista, odottelua, musiikin sovittamista, lainabasisteja, äänittämistä ja kaikkea siihen kuuluvaa. Nyt oma juttu alkaa tiivistymään ja hahmottumaan.

– Voidaan ottaa ja kokeilla asioita eri musatyyleistä ja tehdä niistä kaikista Madame T:tä. Homma tiivistyy, Tuila lupaa.

Madame T. & Siniset Veljet Railossa perjantaina 3.3.