Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Keskitymme tuleen tuijottamiseen, leirielämään ja talviyöstä nauttimiseen" – Kaupinojalla voi kokeilla teltassa yöpymistä pakkasen keskellä

Nuku yö ulkona talvella –talviretkeilytapahtuma valtaa Tampereen Kaupinojan rannan 4.–5. maaliskuuta.

Outdoors Tampereen, Ekokumppaneiden ja Tunturikerho Kolbman järjestämä tapahtuma tuo Kaupinojan rantaan yli 50 telttakuntaa ja riippumattoretkeilijää.

Raittiissa ilmassa nukkumisen lisäksi tapahtumassa on luvassa muun muassa talviseen retkeilyyn liittyvää koulutusta, josta vastaavat kokeneet talviretkeilijät Ari Grönlund, Hanna-Mari Sinilehto ja Petri Mäkelä.

– Nuku yö ulkona talvella on matalan kynnyksen tapahtuma, joka sopii myös aloitteleville talviretkeilijöille. Tapahtumassa on lauantaina kello 16 alkaen luvassa ohjelmaa muun muassa talvitelttailuun, riippumattoiluun ja retkeilyvarusteisiin liittyen, eli tapahtumaan kannattaa osallistua, vaikka talviyön kokeminen teltassa tuntuisikin vielä liian jännittävältä, Ekokumppaneiden retkeilypalvelupäällikkö Mäkelä kertoo tiedotteessa.

– Varsinaiset koulutukset ja varuste-esittelyt päättyvät iltakahdeksaan mennessä, jonka jälkeen keskitymme tuleen tuijottamiseen, leirielämään ja talviyöstä nauttimiseen, hän jatkaa.

Sunnuntaina tarjolla on vielä vinkkejä varusteiden pakkaamiseen, makuupussien kuivattamiseen ja varustehuoltoon sekä luonnollisesti leirin purku, joka tapahtuu kello 11 mennessä.