Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sopimus solmittu: Saskyn opiskelijoita mukaan Rekrytorien ja Koulutorien järjestämiseen

Sasky-koulutuskuntayhtymä ja maan suurimpiin lukeutuva työnhaku- ja koulutustapahtuma Rekrytori ovat sopineet kumppanuudesta.

Sopimuksen tavoitteena on ottaa oppilaita mukaan tapahtumien järjestämiseen esimerkiksi messuopastukseen ja asiakaspalveluun. Sopimukseen liittyy myös tapahtumissa mukana olevien opiskelijoiden arviointi.

Kumppanuussopimuksen osapuolina ovat Saskyyn kuuluva Tampereen palvelualan ammattiopisto TPA ja Rekrytori–Koulutorin kaksoistapahtumia tuottava Honkalamedia Oy.

Työnhaun ja koulutuksen kaksoistapahtumissa eli Rekrytori–Koulutoreilla mukana olevat työnantajat palkkaavat oman ilmoituksensa mukaan vuosittain noin 30 000 ihmistä. Vuodesta 2008 lähtien tapahtumissa on ollut arviolta 200 000 kävijää.

Toiminta on laajentunut Venäjän hyökkäyssodan jälkeen Ukrainan pakolaisten auttamiseen. Honkalamedia on tuottanut Ukrainan pakolaisille keväästä 2022 lähtien yhteensä 7 nimikkotapahtumaa Tampereelle, Espooseen ja maaliskuussa 2023 myös Helsingin Messukeskukseen nimellä Rekrytori Ukraina.

Rekrytoria hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka tuottaa tapahtumat yrittäjäriskillä.

Pirkanmaalla ja Satakunnassa toimivassa Saskyssa on noin 7 400 opiskelijaa. Jäsenkuntia ovat Huittinen, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Keuruu, Kihniö, Kokemäki, Multia, Mänttä-Vilppula, Parkano, Punkalaidun, Ruovesi ja Sastamala. Koulutuskuntayhtymän sateenvarjon alla on kaikkiaan yhdeksän ammatillista oppilaitosta, joiden lisäksi yleissivistävää opetusta annetaan Ikaalisten ja Ruoveden lukioissa, Pirkanmaan aikuislukiossa, Petäjäopistossa ja Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa.