Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaakon Nakki säilytti ykköstilansa äänestyksessä – Katso täältä Paras Tamperelainen Grilli 2022 top20

Pispalan veteraani vietti viime vuonna 60-vuotisjuhliaan.

Tamperelaisen Paras Tamperelainen Grilli -äänestyksen viime vuoden voittaja Vaakon Nakki säilytti ykköstilansa.

Vuoden 2022 kilvassa toiseksi tuli viime vuoden tapaan Ullan Grilli, joka keräsi eniten ääniä vuosina 2018–2020. Kolmanneksi ylsi viime vuoden tapaan Orimuskioski.

Pispalantiellä olevan Vaakon Nakin grillipäällikkö Petunia Elers on luonnollisesti iloinen voitosta ja sanoo, että hommia on tehty kovasti koko viime vuosi.

Yksi hetki noussee ylitse muiden. Vaakon Nakki järjesti huhtikuun lopussa juhlapäivän 60-vuotisen taipaleensa kunniaksi.

– Synttärijuhlat olivat mahtavat. Juhlia oli isännöimässä tampereen oma Simo Frangén, osallistujat saivat ikimuistoisia juhlatuotteita onnenpyörästä, oli kakkua, kahvia ja makkaraa. Myös Manse PP:n joukkueen tähtiä oli esittelemässä taitojaan ja vetämässä pesäpallopeleistäkin tuttua väliaikaviihdettä eli pönttökisaa, Elers muistelee.

Juhliin osallistui yli 2000 ihmistä.

– Olin itse jakamassa koko päivän makkaraa. Ja sitä menikin kuin häkää. Makkaraa tilattiin useita satoja kiloa ja kaikki taisivat mennä, Petunia Elers sanoo.

Juhlavuodesta jäi pysyvä jälki Vaakon Nakin ruokalistalle. Siellä ovat edelleen viime vuonna kehitetyt 60v lihis ja 60v burgeri, joita on ostettu todella paljon.

Muuten vetreän kuuskymppisen suosituimmat tuotteet ovat edelleen Kivimies-lihapiirakka, makkaralla tai nakeilla täytetty, höyrytetty sokerimunkki, makkaraperunat sekä Vaakon erikoinen -hampurilainen.