Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskustorin kesäkeitaan tulevan suven ravintolat on valittu – Joukossa on monta uutuutta

Tampereen Keskustorin kesäkeitaalle valittiin ensi kesälle 15 hakijan joukosta kahdeksan ravintolatoimijaa. Kesäkeitaalla nähdään jo viime kesästä tuttuja ravintoloita sekä uusia yrittäjiä.

Kesäkeitaan ravintolatoimijat ensi kesänä ovat Maranga, Royal Bubble Waffle, Tampere Taproom X Secret Sauceity Pizza, Pella's cafe, Cafe & Bar Raina, Kumma Bar & Street Kitchen, Real BBQ & Smokehouse and Bar sekä Ravintola Ukkometso. Ravintoloista Maranga, Pella´s cafe ja Ukkometso ovat tuttuja jo viime kesältä.

Ravintolaraadin puheenjohtajan, apulaispormestari Pekka Salmen mukaan valinnoissa kiinnitettiin huomiota valittavan kokonaisuuden monipuolisuuteen sekä laadukkuuteen.

– Tavoitteena on, että kesäkeitaan ruoka- ja juomatarjonta mahdollistaa eri kohderyhmien viihtymisen alueella ja tuo esiin tamperelaista ruoka- ja ravintolakulttuuria. Tärkeätä on myös, että ravintolatoimijat tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja erikoisruokavalioita noudattaville, Pekka Salmi toteaa tiedotteessa.

Vuokrattavaa myyntipaikkaa hakeneilta ravintoloilta edellytettiin kesäkeitaalle suunniteltua mielenkiintoista ravintolakonseptia sekä ruoka- ja juomamenua. Ravintolalla tuli myös olla kiinteä toimipiste Tampereella.

Raatihuoneen ja Tampereen teatterin välissä sijaitseva Keskustorin kesäkeidas on avoinna 10.5.–13.8. Kesäkeitaalla on 500 asiakaspaikkaa.