Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi ravintolatulokas Tampereelle: Innoitus Berliinin kaduilta, kastikevalikoimassa yhdeksän vaihtoehtoa

Koskikeskukseen avautuu toukokuun alkupuolella peräti kuusi uutta ravintolaa, joista yksi on Elias Döner Kebab. Se tarjoaa kebabeja, jotka ovat saaneet innoituksensa Berliinin kaduilta.

Kebabit ja kastikkeet valmistetaan yrityksen oman reseptiikan mukaisesti.

Kebab- ja kananlihavartaat tehdään tehtaassa käsityönä. Ne paistetaan, leikataan ja annokset kootaan ravintolassa asiakkaiden silmien edessä. Elias Döner Kebab etsi oikeanlaista pitaleipää Saksasta asti.

– Olen matkustanut paljon ja saanut inspiraatiota Saksasta, yrittäjä Mohammad Rahim sanoo.

Kebabien ohella on tarjolla falafeleillä tai halloumijuustolla pohjustettuja meze-lautasia sekä salaattikulhoja. Kasviksia käytetään paljon.

– Kastikevalikoimassamme on peräti yhdeksän vaihtoehtoa. Tuomme Tampereen ravintolaan kolme eri lihavaihtoehtoa: perinteinen kebab, kanadöner sekä uutuus, jota ei vielä muissa ravintoloissamme ole, Rahim sanoo.

Elias Döner Kebabilla on nyt ravintolat Espoossa ja Keravalla. Keväällä avautuvat uudet toimipisteet pääkaupunkiseudulla, Porissa sekä Tampereella.

– Meillä käy paljon asiakkaita nykypaikoillamme ja varmasti uusissakin. Meillä on vahva usko siihen, että Koskikeskus on hyvä sijainti Tampereella.

Elias Döner Kebab saa sijaintinsa läheltä Sorinportin sisääntuloa entisestä Arnoldsin tilasta sekä osan entisestä Subwayn liiketilasta.