Koskikeskuksessa avautuu toukokuun alkupuoleen mennessä kuusi uutta ravintolaa, joista viisi on uusia tulokkaita Tampereen alueen ravintolavalikoimassa.
Yksi uusi tulokas on Huuva, joka kertoo avaavansa Koskikeskuksessa jo huhtikuussa. Se keskittyy tyypillisesti Woltin ja Foodoran toimituksiin sekä noutotilauksiin oman Huuva.io-alustan kautta, mutta pilvikeittiö tuo Tampereelle erilaisen konseptin.
– Huuvan Tampereen ensimmäisen korttelikeittiön menu koostuu kuumimpien suomalaisten ja kansainvälisestikin tunnettujen ravintoloiden annoksista. Uskomme, että meidän tuomat uudet ravintolabrändit tulevat elävöittämään entisestään Tampereen kulinaristista ravintolamaisemaa, markkinointipäällikkö Mathias Soini valottaa.
Soini kertoo Huuvan paljastavan brändit vasta lähempänä korttelikeittiön avautumista, mutta kertoo niiden tulevan ensimmäistä kertaa Tampereelle.
– Huuvalle Tampere on ollut koko ajan yksi tärkeimmistä tähtäimistä Suomen laajentumisessa, Mathias Soini sanoo.
Huuva avautuu Otavalantunnelissa keväällä pois muuttavan Los Pollosin paikalla.