Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siipiweikoilla on tänä vuonna tuplajuhla! – Katso täältä Paras Tamperelainen Siipipaikka 2022 top10

Vuonna 1993 siipipaikat Tampereelle tuonut ravintola juhlii muun muassa oluella ja kastikkeella.

Aleksanterinkadun Siipiweikot on yhä siipiravintoloiden ykkönen, kertoo Paras Tamperelainen Siipipaikka -äänestys, jossa ääniä annettiin tänä vuonna lähes 11 000.

Tamperelaisen järjestämän suosikkiäänestyksen kakkonen oli yhtä tutusti Kehräsaaren Hook, joka pääsi 5 prosenttiyksikön päähän eli viime vuodesta ero oli supistunut 1 prosenttiyksiköllä.

– Aina voitto lämmittää, tiivistää Aleksanterinkadun Siipiweikkojen ravintolapäällikkö Milla Karjalainen.

Haluamme palkita asiakkaita isolla kädellä.

Siipiweikkojen voitto siipipaikkaäänestyksessä oli jo kuudes. Juhlaa on luvassa vielä myöhemminkin.Siipiweikot avasi ovensa Kyttälässä 19. elokuuta vuonna 1993.

– Voi olla, että juuri sille päivälle ei suuria juhlia tule, sillä se sattuu Blockfest-viikonlopulle, jolloin väkeä on muutenkin. Jotain isoa on kuitenkin tulossa. Haluamme palkita asiakkaita isolla kädellä, ennakoi Siipiweikkojen operatiivinen päällikkö Sauli Virtanen.

Syntymäpäivää on tarkoitus juhlistaa siipien kylkeen erityisesti suunnitellulla juhlaoluella. Lisäksi markkinoille on tulossa kokonaan uusi kastike.

– Kehitystyön täytyy olla jokapäiväistä ja jatkuvaa, sanoo yrittäjä Laura Yli-Houhala.

Jos kevään tavoitteet täyttyvät, koko henkilökunta juhlii syyskuussa Espanjassa.

Siipipaikkojen top 10:ssä kuusi ensimmäistä sijaan menivät samoille ravintoloille ja samassa järjestyksessä kuin viime vuonna. Listan suurin nousija oli sijalle 7 kivunnut Sammonkadun Chitir Chicken. Sijalle 8 nousi Kalevan Prismakeskuksen yhteydessä toimiva Siipiweikot Mini -siipibaari. Top 10 -listalta putosivat nyt Wanha Tappi ja Kessan Baari.