Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tamperelainen Anja, 89, ehdolla Vuoden Mummuksi

Vanhusseurapalveluyritys Seuranan järjestämän Vuoden Mummu tai Vuoden Pappa -kilpailun finalistit on julkistettu. Voittaja julkistetaan 13. helmikuuta.

Vuoden mummua tai Vuoden pappaa on voinut ehdottaa kuka tahansa. Kilpailuun tulikin 109 ehdokasta.

– Kilpailun tavoitteena on vanhusten arvostuksen ja onnellisen vanhuuden lisääminen ja tämä ehdokasmäärä osoittaa tarpeen tällaiselle tunnustukselle, toteaa toimitusjohtaja Mirka Saarinen Seuranasta tiedotteessa.

Finalistit ovat Pirjo, 71, Vantaalta; Lea, 90, Sastamalasta; Anja, 89, Tampereelta; Aino, 85, Vantaalta; Pirjo, 52, Vehmaalta; Pekka, 73, Leppävedeltä ja Sisko, 83, Nilsiästä.

Kilpailun raatiin kuuluvat Pinkit Korkokengät -bloggaaja Maiju Hannolin, laulaja Eino Grön ja Seuranan toimitusjohtaja Mirka Saarinen.

Valinta tapahtuu Seuranalle tärkeänä päivänä, 13. helmikuuta. Se on Sulon nimipäivä ja Seurana on käynnistynyt perustajansa Mirka Saarisen omakohtaisesta tarpeesta löytää seuraa Sulo-papalleen hoivakodin arkea piristyttämään ja yksinäisyyden tunnetta vähentämään.

– Missiomme onnellinen vanhuus haluaa nostaa esiin positiivisia vanhusuutisia ja nostaa vanhuuden mainetta ja arvostusta yhteiskunnassamme, jossa senioreiden määrä kasvaa voimakkaasti. Meitä kaikkia tarvitaan senioreista huolehtimisessa, ihan perhetasolta kolmanteen, yksityiseen ja julkiseen sektoriin asti. Haluamme osoittaa, että kaikki voivat tehdä onnellista vanhuutta, niin pienillä kuin isommillakin teoilla, Saarinen toteaa tiedotteessa.