Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kaurismäen Hassisen Kone -dokumentti saa ensi-illan Filkkareilla – Palkintoseremonia siirtyy elokuvasalista legendaariseen ex-elokuvasaliin

Legendaarisesta Hassisen koneesta kertova musiikkidokumentti 40 vuotta myöhemmin (2023) saa ensi-iltansa Tampereen elokuvajuhlilla.

Mika Kaurismäen ohjaama dokumentti kertoo yhtyeen 40-vuotisjuhlakonsertista ja siihen valmistautumisesta sekä yhtyeen historiasta ja sen jäsenten kasvusta nuorisojulkkiksista aikuisiksi.

Konsertti oli viime kesänä Tampereen Ratinan stadionilla.

Tampereen elokuvajuhlien kotimaisen ja kansainvälisen kilpailun sekä genre-elokuville suunnatun Generation XYZ -kilpailun elokuvat on valittu. 40 vuotta myöhemmin on mukana kotimaisessa kilpailussa.

Kilpailuihin valitut elokuvat esitetään festivaalilla 8.–12.3. sekä elokuvateattereissa että verkossa Festhome TV -alustalla. Kilpailujen voittajat julkistetaan palkintoseremoniassa lauantaina 11.3., ja palkittujen elokuvien näytökset esitetään festivaalilla lauantai-illan ja sunnuntain ohjelmassa. Palkintoseremonia siirtyy tänä vuonna elokuvasalista pitkästä historiastaan Kinopalatsi-elokuvateatterina muistettavaan nykyiseen Tuulensuun Palatsiin, jossa elokuvajuhlan huipennuksesta pääsevät nauttimaan niin festivaalin vieraat kuin asiakkaatkin.