Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Sellupuiston uuden sillan päällä kulkee ratikka ja pyöräilijät – Alle rakennettu reitit ojalle ja pieneläimille

Hiedanrannan Ollinaojan silllan työt etenevät.

Sellupuistossa parhaillaan rakennettava Ollinojansilta yhdistää puiston itä- ja länsipuolet siten, että sillan päällä kulkee raitiotien lisäksi eroteltu jalankulku- ja pyöräilyväylä.

Sillan alle tulee murskepintainen puistokäytävä jalankululle ja pyöräilylle. Ollinojansillasta tulee yli 30 metriä pitkä ja leveyttä sillä on enimmillään noin yhdeksän metriä. Sillan alle rakennetaan Raitiotieallianssin toimesta myös uoma itse Ollinojalle, pieneläinpolku sekä luontopolku.

– Tällä hetkellä rakennetaan sillan telineitä ja keväällä sillan kansi raudoitetaan ja valetaan. Valutyöt ajoittuvat näillä näkymin maaliskuun lopulle, Raitiotieallianssin taitorakenteiden vastaava työnjohtaja Perttu Vähä-Pietilä kertoo Ratiotieallianssin tiedotteessa.

Hiedanrannassa on talven aikana jatkettu myös maanrakennustöitä, mm. jalankulku- ja pyöräväylien täyttöjä, pysäkkien pohjatöitä, ratapohjaa sekä kunnallistekniikan rakentamista kuten kaapelireittejä ja hulevesilinjoja.

Sellupuistossa on lisäksi käynnissä raitiotien sähkönsyöttöaseman talonrakennustyöt. Hiedanrannan toisen sähkönsyöttöaseman talonrakennustyöt käynnistyvät maaliskuussa.