Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Siipikisa kovenee?: Helsingin paras kanaravintola avaa Tampereella – "Tuomme hyvän lisän Tampereen ravintolatarjontaan"

Tampereen Koskikeskuksen ravintolatarjonta laajenee kuudella uudella ravintolalla, joista peräti viisi on uusia tulokkaita Tampereen alueen ravintolavalikoimassa. Yksi Sorinportin sisäänkäynnin luo nousevan keskittymän ravintolatulokkaista on Pretty Boy Wingery.

Tamperelaisen sisarlehden Helsingin Uutisten lukijat äänestivät Kampin Pretty Boy Wingeryn Helsingin parhaaksi kanaravintolaksi keväällä 2022. 2361 äänestä se sai 439.

Toimitusjohtaja Mikko Mollberg kertoo ravintolan valmistavan kanan maukkaimmista osista erilaisilla valmistusmenetelmillä mielikuvituksellista ruokaa, jonka kärkinä ovat kastikkeet, boneless/kanan koipireisi ja premium-kanansiivet.

– Luomme uuteen uskoon laadukkaan fast casual -ympäristön. Nyt on siipien vuoro. Se onnistuu kotimaisilla, vastuullisesti tuotetuilla raaka-aineilla, joihin on yhdistetty makuja ympäri maailmaa. Kanasta otamme parhaat palat: siivet ja paistinpalat. Fileet jätämme muille. Kastikkeet ovat omaa tuotantoa, yhdessä Sami Rekolan kanssa Pretty Boy Wingerya luotsaava Mollberg määrittelee.

Hän kertoo Pretty Boy Wingeryn lanseeravan maaliskuussa naudanlihasta tehdyt Smash-Burgerit kanaburgereiden lisäksi. Valikoimaan kuuluvat myös grillatusta koipireidestä valmistetut gyrokset.

Mollberg iloitsee päästessään avaamaan ravintolan kotikaupungissaan.

– Tampereella on menossa vahva kasvujakso ja uskon, että tuomme hyvän lisän Tampereen ravintolatarjontaan. Emme mielestäni niinkään kilpaile perinteisen siipiravintolan kanssa vaan tuomme uuden lisän, jota ei vielä markkinassa ole, Mikko Mollberg sanoo.

Koskikeskuksen ravintolakeskittymä on tarkoitus avata toukokuussa ennen jääkiekon MM-kisoja.