Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Iskelmä Gaala taas Nokia-areenalla – Suomen tähtiartistit nousevat lavalle

Iskelmä Gaalaa juhlitaan 17. helmikuuta jo 18. kertaa ja toista kertaa Tampereen Nokia-areenalla.

Gaalassa palkitaan yleisön äänestämiä, kotimaisia iskelmätaivaan tähtiä. Tämän vuoden ehdokkuuskuningas yhteensä viidellä ehdokkuudella on Lauri Tähkä.

Tähkä kurkottelee vuoden iskelmä -kategoriassa voittoa jopa kahden kappaleen voimin, kun äänestäjien mielestä sekä Kaikella on tarkoitus että Nukkuvat aamut ansaitsisivat tulla palkituiksi vuoden parhaana iskelmäkappaleena.

Tämän lisäksi Tähkällä on mahdollisuus päästä pokkaamaan voitot myös vuoden albumi (Kaikella on tarkoitus), vuoden miesartisti sekä vuoden viihdyttäjä -kategorioista, joissa hän niin ikään on ehdolla.

Muita useamman kuin kahden palkintokategorian ehdokkuuksia nappasivat Haloo Helsinki!, Olli Halonen, Portion Boys, Samu Haber, Vesterinen Yhtyeineen ja Viivi.

Nokia-areenalla on tarjolla laaja kattaus kotimaisia huippuartisteja. Lavalle nousevat Lauri Tähkä & Revohka, Samu Haber, Bess, Portion Boys, JVG, Erin, Reino Nordin, Arttu Wiskari, Jannika B, Tero Vesterinen, Juha Tapio, Olli Halonen sekä Viivi ja Robin Packalen.