Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilmianna, jos sinulta löytyy: Hiihtoskandaalisarjaan etsitään mökkiä ja vanhaa autoa Tampereen seudulta

Take Two Studios tuottaa Ruudun uutta alkuperäissarjaa Lahti 2001, jota kuvataan Pirkanmaalla maaliskuussa 2023. Se saa ensi-iltansa vuoden lopussa.

Tuotantotiimi etsii sarjaa varten kuvauspaikkoja, joista yksi on omakotitalo tai mökki. Kohteessa kuvataan sekä sisällä että ulkona ja vain yhtenä päivänä.

Lisäksi lavastustyöt ja niiden purku sekä ammattilaisten suorittama siivous vaativat mahdollisesti päivän kuvauspäivän molemmin puolin. Kuvauspaikan käytöstä maksetaan vuokraa.

– Logistisista syistä olemme erityisen kiinnostuneita taloista ja/tai mökeistä, jotka sijaitsevat joko Pirkkalassa tai välittömässä läheisyydessä. Visuaalisesti paras olisi metsän lähellä olevaa puutalo, joka olisi mielellään rakennettu reilusti ennen vuosituhannen vaihdetta, kuvausjärjestäjä Ville Rissanen määrittelee.

– Kyseisen kuvauspaikan lisäksi olemme kiinnostuneet vuokraamaan sarjan kuvauksiin vuoden 2001 ja sitä vanhempia autoja rooliautoiksi. Osalle autoista kuvauspäiviä tulee vain yksi, osalle enemmänkin, mies jatkaa.

Mökkiä tai autoa voi tarjota osoitteeseen ville.p.rissanen@gmail.com