Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tavara-aseman kevään keikkakalenteriin uusia tähtiartisteja – lavalle nousee myös Meiju Suvas, K40-discon liput ennakkomyyntiin

Tampereen uusi tapahtumatalo Tavara-asema on tehnyt kevään ohjelmistoonsa lisää artistikiinnityksiä. Tavara-asemalla konsertoivat huhtikuussa yhtenä maan vetovoimaisimmista esiintyjistä tunnettu Meiju Suvas ja suomalaista sielunmaisemaa peilaava helsinkiläinen hip hop -yhtye Kemmuru.

Lavalle nousee myös Turisti, jonka syksyllä julkaisema “Tippa-T”-kappale on kerännyt Spotifyssa yli 5 miljoonaa kuuntelua. Alkuillan tunnelmasta keikalla vastaa nouseva tamperelainen artistilupaus Jami Faltin.

Tavara-asema tarjoaa kodin myös monenlaisille kulttuuri- ja yritystilaisuuksille. Esimakua tästä on luvassa 15. huhtikuuta, kun talo järjestää ensimmäisen oman second hand -tapahtumansa. Luvassa on käytettyjen aarteiden metsästämistä historiallisessa miljöössä.

Maaliskuun lopulla tapahtumatalo kokoaa kaikki uuden ja omaperäisen musiikin ystävät Uusi Tampere -kaupunkifestivaalin ennakkoklubille. Illan tunnelmasta vastaavat paitsi Uusi Tampere -radio-ohjelman dj:t, myös yllätysartisti, josta on luvassa lisää tietoa lähiaikoina.

Varsinaisen festivaalin musiikkikattausta 21.–22.7. tähdittävät muun muassa yunè pinku, Malla, Antti Autio ja Samuli Putro.

Tavara-asemalla helmikuussa ja maaliskuussa järjestettävät K40-discot ovat herättäneet niin suurta mielenkiintoa, että tapahtumien ennakkoliput päätettiin tuoda myyntiin Tikettiin.