Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereelle avautui uusi yökerho hämmentävän tutulla logolla – Taiteellinen johtaja kertoo, mistä on kyse

Tampereen rautatieaseman Matkakeskustunnelin ja Asematunnelin välille hieman yli kymmenen vuotta sitten avattu Pendolinotunneli on saanut uutta elämää.

Vieläkö muistat Foodstationin? Ravintolatoiminta ei kannattanut tunnelissa, joka on nyt täynnä ravintoloita, muttei tunneli – Tältä näyttää sen uudessa yökerhossa

Matkakeskustunnelin päässä on nyt Super Bar -yökerho. Tyyliltään junk bariksi tai indieravintolaksi kutsuttavan Super Barin logosta tulee väkisinkin mieleen Lidlin tunnus.

– Tunnuksemme ulkoasu on tehty tavalla, joka on tuttua etenkin katumuodin puolelta. Monien eri isojen yhtiöiden logoja on katumuodissa matkittu vuosikaudet, taiteellinen johtaja Miki Mäkinen perustelee.

Super Barissa asiakkaat ovat vahvasti vaikuttamassa ravintolan ulkoasuun.

– Seinämme olivat puhtaat, kun avasimme paikan 20. tammikuuta. Asiakkaat ovat sen jälkeen saaneet tehdä seinille graffiteja sekä piirustuksia ja niiden tusseilla tehty määrä lisääntyy koko ajan, ravintolapäällikkö Kati Sironen kertoo.

Pendolinotunnelissa sijaitsi aikoinaan Foodstation-ravintolakokonaisuus. Tunneli ei ole enää tunneli, sillä sen keskellä on nykyään seinä, jonka toisella puolella on Super Bar ja toisella Bonker Moodcourt -niminen ravintolakonsepti.